You are currently viewing Súťaž o Kia Ceed: Stačí STK u nás!

Súťaž o Kia Ceed: Stačí STK u nás!

Súťaž o Kia Ceed: Stačí STK u nás!

Chcete vyhrať spoľahlivé rodinné auto Kia Ceed? Teraz máte jedinečnú šancu – stačí, ak absolvujete kompletnú kontrolu STK u Easy Check a zúčastníte sa našej súťaže – Súťaž o Kia Ceed. Prečo by ste mali ísť na STK inde, keď len u nás môžete vyhrať auto a zatočiť si kolesom šťastia?

Rozdávame už tretie auto! (Vaša šanca je reálna)

Táto súťaž nie je novinkou – v Easy Check sme už rozdali dve autá! V roku 2020 sme počas Vianoc odovzdali naše firemné auto Fiat Punto, a v roku 2022 vyhral jeden z našich zákazníkov nové Hyundai i30. Tento rok máme pre vás opäť atraktívnu výhru – rodinné auto Kia Ceed z majiteľovho súkromného vozového parku. Získať ho môžete práve vy!

EASYCHECK SUTAZ O AUTO 2020
EASYCHECK SUTAZ NOVE AUTO 2022

Ako sa zapojiť do súťaže?

Zapojiť sa do našej súťaže je veľmi jednoduché. Stačí, ak:

1. prídete na kompletnú kontrolu STK na Easy Check a

2. ohodnotíte naše služby na Google.

Ak ste už u nás boli a ešte ste nám nedali hodnotenie, stačí si nájsť 30 sekúnd a pridať ho – PRIDAJ GOOGLE RECENZIU tým sa automaticky zapojíte do žrebovania! Losovanie prebehne 23. decembra 2024, takže ak chcete získať nové auto na Vianoce, neváhajte.

Viac informácií o súťaži: www.easycheck.sk/vyhraj-auto-sutaz-stk/

Výhry navyše: Koleso šťastia a ďalšie bonusy!

Okrem šance vyhrať Kia Ceed máte u nás možnosť zatočiť si kolesom šťastia a vyhrať ďalšie skvelé odmeny. Každý zákazník, ktorý nás ohodnotí na Google, získa šancu zatočiť si a odniesť si domov extra bonus – hlavnou cenou je kontrola STK ZDARMA!

SUTAZ ODPOCET STK EASY CHECK
Žrebujeme 23.12.2024 LIVE na našom facebooku!

Prečo je Easy Check jasná voľba?

Prečo by ste mali ísť na STK inde, keď u nás môžete vyhrať automobil Kia Ceed, zatočiť si kolesom šťastia a získať ďalšie výhody? V Easy Check dbáme na to, aby bola vaša návšteva u nás čo najjednoduchšia a bez stresu. Šanca na výhru, profesionálny servis a nadštandardné služby robia z Easy Check jasnú voľbu pre každého motoristu.

Navyše, auto Kia Ceed bude mať diaľničnú známku na rok 2025 a prvú technickú kontrolu úplne zdarma! Súčasťou výhry je aj servis na prvý rok, ktorý pokryje základné potreby vášho vozidla.

Rezervujte si svoju kontrolu u nás a získajte šancu vyhrať Kia Ceed!

Nečakajte! Rezervujte si termín na kompletnú kontrolu STK v Easy Check a získajte šancu vyhrať Kia Ceed.