You are currently viewing Ako zvýšiť úspešnosť STK: Prečo v Easy Check prejde viac áut než na inej stanici?

Ako zvýšiť úspešnosť STK: Prečo v Easy Check prejde viac áut než na inej stanici?

Úspešnosť STK: Easy Check odhaľuje tajomstvo!

Keď sa povie STK-čka, mnohým šoférom príde na myseľ obava: “Prejde moje auto kontrolou?” Ale koľko áut skutočne neprejde STK-čkou? A čo ak by sme vám povedali, že táto štatistika môže byť ovplyvnená kvalitou služieb, ktoré STK stanica poskytuje? Ako jednoducho dokážete zvýšiť úspešnosť STK aj vy?


Štatistiky a fakty

Podľa našich interných údajov a celonárodných štatistík, (https://www.testek.sk/pre-verejnost-statisticke-udaje) priemer nespôsobilých a dočasne nespôsobilých áut na STK-čkach na Slovensku v rokoch 2021 až 2023 bol 13,2%, 12,7% a 13,3%. Na stanici Easy Check sme zaznamenali výrazne nižšie čísla: 10,6%, 11,3% a 10,7%. Tieto čísla svedčia o tom, že sme pod slovenským priemerom “vyhoditeľnosti”.

Najčastejšie príčiny nespôsobilosti vozidla: V roku 2022 bolo pri technickej kontrole vyhodených až 78% vozidiel za chybné brzdy a osvetlenie. Týmto chybám sa viete efektívne vyhnúť. Skontrolovať osvetlenie Vám zaberie 3 minúty, a vymeniť žiarovku stojí pár eur… Zanedbanie takéhoto jednoduchého kroku vás pripraví o čas aj o peniaze, keď bude vaše vozidlo kvôli tomu nespôsobilé…

Rozborenie mýtov

Existujú tvrdenia, že na niektorých STK-čkach “vás vyhodia”, ak auto nie je v dokonalom stave. Technik hľadá drobné chyby, aby z vás vylákal úplatok… Bohužiaľ, takéto stanice existujú a robia zlé meno všetkým STK-čkam. Ale naša stanica Easy Check ukazuje, že pravda môže byť aj úplne iná. Naše nižšie skóre nespôsobilých áut nie je náhoda, ale výsledok našej snahy o poskytovanie extra služieb pre zákazníkov. Nájsť chyby a vylákať peniaze nie je náš štýl, pomoc zákazníkovi – áno.

Extra servis: Kľúč k úspechu

V Easy Check poskytujeme extra servis, ktorý pomáha našim zákazníkom zlepšiť stav ich vozidiel ešte pred samotnou STK kontrolou. Nie ste si istý či vaše vozidlo prejde? Vyžiadajte si predkontrolu vozidla.

Vďaka tomuto prístupu identifikujeme potenciálne problémy a odporúčame efektívne riešenia. Vďaka tomu majú naši zákazníci možnosť opraviť drobné nedostatky, čo výrazne zvyšuje šance ich vozidiel na úspešné prejdenie STK-čkou. Zákazník sa nemusí modliť v čakárni a tŕpnuť či mu vozidlo prejde. Predkontrola mu odhalí chyby ešte pred samotnou “ostrou” kontrolou.

Predkontrola: Ide o kontrolu vozidla priamo na linke STK s použitím tých istých technológií, aké sa využívajú pri výkone klasických technických a emisných kontrol. Odhalíme nefunkčné brzdy a identifikujeme aj konkrétnu oblasť, zistíme nefunkčnosť dverí, absenciu osvetlenia či zvýšené emisie… Táto služba výrazne zvyšuje šance na úspech. (Predkontrolu môžete vyhrať pre seba alebo pre blízkych v našom kolese šťastia)

Prípadové štúdie a skúsenosti zákazníkov

Máme množstvo prípadov, kde zákazníci využili náš extra servis a ich vozidlá úspešne prešli kontrolou. Tieto skúsenosti svedčia o tom, že kombinácia kvalitného servisu a zákazníckej starostlivosti môže mať priamy vplyv na výsledky STK. Naša stratégia je dlhodobá a chceme aby sa k nám spokojní zákazníci radi vracali. Chceme zmeniť pohľad na nepríjemné návštevy STK. V Easy Check urobíme všetko preto, aby ste sa cítili dobre a vaše vozidlo bolo spôsobilé.

Záver

V Easy Check sme hrdí na to, že sme nielen pod slovenským priemerom v počte nespôsobilých vozidiel, ale že naša snaha o poskytovanie extra služieb má reálny vplyv na úspech našich zákazníkov. Ak hľadáte STK-čku, ktorá sa stará o váš automobil tak, aby ste prešli kontrolou bez problémov, Easy Check je tu pre vás.

Nájdete nás v Trnave, Farárske 27, smer Dolná Krupá
Termín kontroly garantujeme do 24 hodín
Pondelok-Piatok: 07:00-20:00
Sobota: 07:00-13:00
Sviatky: 07:00-15:00