You are currently viewing Najlepšia možnosť ako vyhrať auto v roku 2022

Najlepšia možnosť ako vyhrať auto v roku 2022

Toto je zďaleka najjednoduchšia a najlepšia možnosť ako legálne a reálne vyhrať nové auto v roku 2022! Stanica STK Easy Check v Trnave sa v spolupráci s autorizovaným predajcom vozidiel Begam rozhodla odmeniť jedného šťastlivca úplne novým vozidlom Hyundai i30! Šanca na výhru je extrémne vysoká vzhľadom na jednoduché podmienky súťaže.

Súťaž o Hyundai i30 - Easy Check + Begam
Hyundai i30: Toto krásne rodinné auto poskytol do súťaže autorizovaný predajca vozidiel BEGAM.

Jednoduché podmienky súťaže

1. Absolvovať kompletnú kontrolu STK na stanici Easy Check v roku 2022
2. Pridať recenziu na Google profil spoločnosti
3. Byť vyžrebovaný na LIVE žrebovaní 23.12.2022

Vozidlo pochádza od autorizovaného predajcu vozidiel Begam s.r.o. Ak nové vozidlo potrebujete ihneď navštívte ich v Trnave na Bratislavskej ulici a vyberte si svoje nové vozidlo ihneď.

Begam trnava

Váš názor víťazí

Naša stanica je na “trhu” iba 4-tý rok, no aj za tú krátku dobu sme dokázali získať 1.miesto v hodnotení zákazníkov na celom Slovensku. Na názoroch našich zákazníkov nám maximálne záleží. Každý jeden podnet na zlepšenie ako aj pochvalu od našich zákazníkov vnímame osobitne, a preto sme sa rozhodli odmeniť jedného z Vás. Človek, ktorý nás podctil svojou návštevou, nechal si u nás skontrolovať vozidlo a dal si tú námahu ohodnotiť naše služby na internete (Google) je zapojený do súťaže o nové vozidlo Hyundai i30.

Sme najlepšia stanica STK na celom Slovensku! Vďaka Vám.

Lepšie ako LOTO

Šanca na výhru je naozaj vysoká. Zákazníkov, ktorí u nás absolvovali kontrolu STK a pridali hodnotenie na internet je relatívne málo. Pravdepodobnosť, že vyhráte Jackpot v Lote je  1:13 983 816. Pravedpodobnosť výhry vozidla s Easy Check-om je približne 1:3000. Tak čo? Boli ste tento rok už na kontrole STK? Zapojte sa do súťaže aj vy prídite k nám na kontrolu a hrajte o úplne nové vozidlo! Tešíme sa na Vašu návštevu a spätnú väzbu.

SUTAZ: VYHRAŤ AUTO S EASY CHECK

Ak ste u nás na kontrole teto rok už boli, pridajte nám hodnotenie na nasledujúcom odkaze 🙂

Kontrola STK je na Slovensku povinná, no vykonať ju môžte na hocijakej stanici. Vykonajte ju v Easy Check a súťažte o nové vozidlo Hyundai i30.

Otvorené máme každý pracovný deň až do večera (07:00-23:00) a dokonca aj v sobotu do 13:00. 

Nájdete nás iba 2km od Trnavy v smere na Dolnú Krupú.