You are currently viewing Vianočná Súťaž STK Easy Check

Vianočná Súťaž STK Easy Check

Veľká Súťaž STK: hráme až o 10 cien !

S blížiacimi Vianocami sme sa rozhodli potešiť všetkých našich zákazníkov. Usporiadali sme súťaž o hodnotné ceny, kde jedinou podmienkou je ohodnotiť nás ONLINE a samozrejme byť našim STK zákazníkom. Stačí doslova jedno kliknutie a vo veľkom žrebovaní sa Vám môže ujsť jedna z 10 cien !

Google či Facebook

Veľmi nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov, a preto nás logicky zaujímajú postrehy, názory a skúsenosti tých, ktorí u nás boli na kontrole STK. Pozitívne reakcie nás nesmierne tešia a pomáhajú nám rásť a konštruktívna kritika zasa pomáha odstranovať prípadné chyby, ktoré vieme eliminovať.

O čo v súťaži hráme?

Do súťaže sme sme zabezpečili ceny z vlastných zdrojov bez podpory žiadneho sponzora. Aj keď sa nejedná o celkom nové veci, všetky do jednej sú veľmi zachovalé – zánovné a určite potešia každého výhercu.

Poradie cien v Súťaži STK:

  1. Osobný automobil Fiat Punto r.v.:2009
  2. Terénna štvorkolka Artic
  3. E-Bike
  4. E-Bike
  5. Posilňovací stroj na vodný pohon
  6. Profi tlačiareň Xerox
  7. LCD Televízor
  8. Prenájom vozidla
  9. Kompletná kontrola STK – ZDARMA
  10. Kontrola KO – ZDARMA

Darček pre každého zákazníka!

Okrem toho, že absolvovaním kontroly a ohodnotením našej spoločnosti hráte o 10 cien jeden darček od nás dostanete ihneď! Vaše vozidlo na požiadanie skontrolujeme “na nečisto” ešte pred samotnou kontrolou priamo na linke ! Ak bude všetko v poriadku môžete bez obáv absolvovať kontrolu, ak zistíme chyby môžete si ich dať najskôr do poriadku a prísť až po ich odstránení bez toho aby ste zaplatili za kontrolu!

Aby sme nezabudli – chceme sa poďakovať našim priaznivcom, zákazníkom a partnerom za ich priazeň a zároveň chceme každému zp srdca zaželať príjemné prežitie Vianočných sviatkov a veľa šťastia a hlavne zdravia v novom roku !