You are currently viewing STK v nedeľu? Bez problémov!

STK v nedeľu? Bez problémov!

Zákazník je u nás na prvom mieste, a tak tomu bolo aj v nedeľu 25.10.2020. Že to nie sú iba slová “do vetra” svedčí aj tento krátky príbeh a zároveň ukážka toho ako veľmi nám na našich zákazníkoch záleží. Kontrola STK aj v nedeľu!

Kontrola STK v nedeľu

V nedeľu ráno nám prišla naliehavá správa na Facebook s urgentnou požiadavkou na vykonanie kontroly. Aj keď máme cez pracovný týždeň otvorené od 07:00 až do 23:00 a dokonca aj v sobotu od 07:00 do 13:00 v nedeľu máme zatiaľ našu prevádzku oficiálne zatvorenú. Aj napriek týmto okolnostiam sme zákazníkovi vyhoveli o čom sa dočítate nižšie.

Naliehava-sprava-kontrola-STK-v-nedelu
Takáto naliehavá správa nám prišla v nedeľu ráno.

Na Facebooku sme NON-STOP

Všetko to začalo na Facebooku, kde sme dostali naliehavú správu. Zákazník chcel vykonať technickú a emisnú kontrolu aj napriek tomu, že stanica bola v nedeľu zatvorená. Dôvod bol ten, že zákazníkova dcéra musela odísť na vozidle do zahraničia ale s prepadnutou STK od septembra by riskovala nielen pokutu, ale i veľké problémy v prípade poistnej udalosti. Na správu sme samozrejme ihneď zareagovali a vyhoveli požiadavke.

Po príchode sa majiteľ STK ihneď pustil do kontroly, ktorá samozrejme prebiehala úplne bez problémov, keďže sa zákazníčka o vozidlo príkladne starala. Sme naozaj veľmi radi, že sme mohli v takejto situácii pomôcť a vďaka rýchlemu zásahu mohla zákazníkova dcéra bezstrarostne vycestovať za hranice so spôsobilým vozidlom.

Aj keď v súčastnosti platí 3 mesačný generálny pardon, vedomé odkladania kontroly nedoporučujeme – viac sa dočítate v našom aktuálnom článku.

Potrebujete technickú, emisnú kontrolu či kontrolu originality aj vy? Okrem toho, že pracujeme pondelok – piatok až do neskorého večera (07:00-23:00), vozidlo Vám skontrolujeme aj v sobotu od 07:00 do 13:00.

Podakovanie-na-Instagrame-Easy-Check-STK-v-nedelu


V EASY CHECK dostanete vždy niečo navyše! Aktuálne Vám ku kontrole urobíme aj užitočné testy a merania súčastí vozidla nad rámec bežnej kontroly v cene 35€ úplne ZDARMA !

  • Otestujeme Vám tlmiče
  • SkontrolujemeVám geometriu vozidla
  • Laserovým meračom sa pozrieme aj na kvalitu dezénu Vašich pneumatík

    Objednajte sa na kontrolu ešte dnes pohodlne
  • ONLINE: https://trnavastk.sk/rezervacia/
  • TELEFONICKY: 033 20 20 211