You are currently viewing Novinky na našej stanici. Inovácie, ktoré ocenia všetci motoristi!

Novinky na našej stanici. Inovácie, ktoré ocenia všetci motoristi!

Novinky na STk stanici:

Po dlhej dobe sa hlásime s dobrými správami. Na našej stanici prebehlo viacero inovácií, ktoré si vyžadovali búracie a stavebné práce. Samozrejme všetko so sebou obnášalo aj obrovskú hŕbu papierovačiek a administratívy, no nakoniec sme to dotiahli do úspešného konca. Tieto novinky sme zaviedli, aby sme zvýšili kvalitu našich služieb a vyšli v ústrety Vám, našim zákazníkom. Čo všetko máme na našej stanici nové?Pozri naše najnovšie novinky na STk stanici:

novinky na STk stanici - búracie a stavebné práce-osadenie stolíc
stavebné práce

1. DVE LINKY PRE KAMIÓNY!

Táto novinka poteší najmä autodopravcov! Postrehli sme zvýšení dopyt nákladných áut, a tak sme sa rozhodli zvýšiť kvalitu našich služieb a pridať ešte jednu nákladnú linku navyše. Tú sme vytvorili už z jestvujúcej osobnej linky, ktorú sme museli pripraviť technicky ako aj administratívne. Táto inovácia radikálne zefektívni celý proces kontroly. Naši technici dokážu kontrolovať dva nákladné autá súčasne!

novinky na STk stanici - 2 linky pre nákladné vozidlá
2 linky pre nákladné vozidlá

2. UNIKÁTNY PRÍZDVIH

Technickou zmenou prešli aj samotné linky, na ktoré sme nainštalovali Slovenský unikát. Brzdovú stolicu s prízvihom. Toto špeciálne zariadenie je jediné na Slovensku a dokáže skontrolovať brzdy bez toho aby bolo nákladné auto zaťažené alebo priťažované klasickým hákom. Výborne sa hodí pre vozidlá z odľahčenými rámami. Tento spôsob je šetrnejší k vozidlu a o mnoho efektívnejší čo sa odrazí na kratšom čase kontroly.

novinky na STk stanici - prízdvih pre nákladné autá1
prízdvih pre nákladné autá pohľad zo zadu
prízdvih pre nákladné autá pohľad z boku