You are currently viewing Karavan pre každého: Bývanie na kolesách za 6500€

Karavan pre každého: Bývanie na kolesách za 6500€

Vlastniť karavan a premávať sa ním krajinou je snom asi väčšiny z nás.
Kvôli veľkej obstarávacej cene, veľkým nákladom, ťažkou skladnosťou a iným parametrom sme však mnohí od tohto sna vzdialení. Musí to tak však zostať?

Pozrite sa na najlacnejší nový karavan, ktorý pochádza z Číny – Henan Xinge RV. Zakúpiť si ho môžete dokonca aj na alibaba.com

Ako sme si u Číny zvykli, dokáže niektoré riešenia priniesť naozaj v nečakanom šate. Podobne to je aj pri tomto karavane RV, keďže podobnosť s inými vozidlami je tu naozaj veľmi nízka.

Základné parametre
Pohon: elektrický (60V4000W)
Kapacita batérie: 60V 120Ah
Váha: 435 kg
Počet pasažierov: 2
Počet kolies: 3
Max. Rýchlosť: 65 km/h

Karavan za pár drobných

Jeho základná cena je 6500 € a v tejto verzii by nenáročnému klientovi nemalo nič chýbať. Nájdete tu všetky základné prvky výbavy. Je tu posteľ, časť na sedenie či jedenie, malú kuchyňu či aj sprchu. Variť budete musieť bohužiaľ vonku, keďže je varič umiestnený z vonkajšej strany, no
je to nielen z praktických, ale i bezpečnostných dôvodov. Priznajme si, nemôže byť vnútri všetko, a v takomto type karavanu nemienite stráviť všetok čas výletu. Určite však poteší vstavaná klimatizácia. Je tu však možnosť si dokúpiť rôzne ďalšie prvky výbavy. Keďže je to v podstate elektromobil a má na pomery karavanov veľmi malý dojazd (desiatky km), k dispozícii je aj generátor, ktorý Vám dojazd predĺži prakticky do nekonečna. Ďalšou alternatívou je doinštalovanie solárnych panelov.

Easy Check – STK pre všetky typy vozidiel

Karavan, autobus, štvorkolka či americký veterán, v EASY CHECK STK v Trnave dokážeme spraviť technickú či emisnú kontrolu, prípadne kontrolu originality pre všetky typy vozidiel. Nezáleží na značke, veku, veľkosti či type pohonu.

Sídlime na Farárskom 27, Trnava (cca 2km od Trnavy v smere na Dolnú Krupú)

Viac informácií o nás nájdete tu, na našom
webe, prípadne vám ich radi zodpovieme v správe na Facebooku, či telefonicky na čísle 033/2020211.

Objednajte sa na kontrolu už teraz. Vyhnete sa nepríjemnostiam v budúcnosti, alebo prípadnej pokute.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame !