You are currently viewing Easy Check Pomáha Trnavčanom

Easy Check Pomáha Trnavčanom

V dnešných dňoch má Korona vírus za následok núdzové stavy krajín po celom svete, nakazených pribúda každým dňom situácia si vyžiadala zavrieť podniky a ľudia majú obmedzený pohyb po verejnosti. Do obchodov či na iné uzatvorené miesta je povolený vstup iba s rúškom na tvári. Naša STK nie je výnimkou, na príkaz ministerstva máme takisto zatvorené.

Trnava sa zmenila na mesto duchov.
Fotograf: Peter Krajčovič
Hlboká ulica bez áut?
Fotograf: Peter Krajčovič

Krízová situácia

V takejto krízovej situácii je na mieste správať sa zodpovedne, zostať doma a pokiaľ to možnosti dovoľujú pomáhať si navzájom. Naša prevádzka sa rozhodla pomáhať tým, ktorí sú v tejto dobe najzraniteľnejší – seniorom. Spomínaný vírus je mimoriadne nebezpečný pre starších ľudí, ktorí, ho znášajú veľmi zle a podľa štatistík na neho podliehajú v najväčšom počte.

Vozidlá pripravené neustále pomáhať

Naša prevádzka má k dispozícii firemné vozidlá, ktoré sú určené pre našich zákazníkov.

Tieto vozidlá požičiavame ZDARMA. Náš zákazník tak môže ísť počas kontroly do Trnavy vybaviť potrebné veci bez toho, aby musel čakať u nás v čakárni.

Rozvoz nákupu ZDARMA

Tieto vozidlá sú momentálne nevyužité , a preto nás napadlo pomáhať tým, že na nich budeme rozvážať nákupy predovšetkým seniorom aby nemuseli opúšťať svoje domovy a zbytočne sa tak vystavovať riziku nákazy. Takisto sme ochotní vyhovieť s nákupom aj všetkým našim klientom pokiaľ to časové možnosti umožnia. Táto služba je celkom ZDARMA, človek zaplatí iba za nákup, my zabezpečíme nákup a dovoz priamo do rúk.