You are currently viewing Darček v Easy Check (v hodnote 25€)

Darček v Easy Check (v hodnote 25€)

Aj keď sú Vianoce až za niekoľko mesiacov u nás v Easy Check sme sa rozhodli rozdávať darčeky už teraz cez leto. Od 01.07.2020 až do odvolania u nás platí špeciálna akcia. Každý zákazník, ktorý k nám príde s osobným motorovým vozidlom do 3,5t na kompletnú kontrolu (TK+EK) od nás získa darček v hodnote 25€ celkom ZDARMA.

Darček Easy Check – čo obsahuje?

Okrem klasickej kontroly Vám technik priamo na linke navyše vykoná aj Test tlmičov (v hodnote 15€) a test geometrie (v hodnote 10€). Tieto spolu s ďalšími testami sú u nás dostupné ako EXTRA SERVIS nad rámec klasickej STK.

DARČEK ku kondtole od Easy Check
Sme STK s výhodami

Stav tlmičov a celková geometria vozidla je veľmi dôležitým údajom z hľadiska bezpečnosti posádky. Už počas prvých dní sme u zákazníkov neraz odhalili zníženú funkčnosť tlmičov aj na vozidlách, ktoré na prvý pohľad vyzerali úplne v poriadku. Nepodceňte situáciu prídite na kontorlu a my Vám urobíme testy ku kontrole celkom ZDARMA.

Bezpečnosť a zdravie na prvom mieste

Aj keď sa celý svet pomaly otriasa z pandémie korona vírusu, my sme sa rozhodli aj naďalej dodržovať bezpečnostné opatrenia. Naďalej u nás platí, že kontrola vozidla sa vykonáva bez prítomnosti zákazníka na linke – o všetko sa postará náš vyškolený personál, ktorý si auto na začiatku prevezme a na konci Vám ho dostaví bez toho aby ste vôbec pohli prstom.

V tejto súvislosti sme zrušili aj manipulačný poplatok, ktorý sme premietli priamo do ceny kontroly. Navyše sme pridali darček v podobe testov a samozrejmosťou je praktický zakladač na dokumenty a nejaká maličkosť ako napríklad osviežovač vzduchu do auta.

U nás máte dvere otvorené

Ste zvyknutý čakať na kontrolu STK týždne či mesiace? Zabudnite na to. U nás Vám garantujeme termín do 24 hodín od zavolania. Navyše sme tu pre Vás otvorení aj v Sobotu do obeda (07:0-13:00)

Easy Check Trnava areál dron STK TK EK KO kompress

Viac informácií o nás nájdete tu, na našom
webe, prípadne vám ich radi zodpovieme v správe na Facebooku, či telefonicky na čísle 033/2020211.

Objednajte sa na kontrolu už teraz. Vyhnete sa nepríjemnostiam v budúcnosti, alebo prípadnej pokute.

Dokonca tento víkend sme tu pre Vás aj v SOBOTU aj v NEDEĽU (11.07. – 12.07.2020) Otvorené máme počas celého dňa. Stačí sa objednať 🙂